Even voorstellen….

Miranda Postma

Miranda Postma Logopedist

Hoi,

Als logopedist richt ik mij steeds meer op het coachen van mensen die last hebben van spanningsklachten. Ieder mens heeft weer zijn eigen verhaal en zijn eigen ervaringen. Momenteel zie ik steeds meer mensen die Corona hebben gehad. Zij blijven last hebben van benauwdheid en kortademigheid. Om weer goed te leren ademen en dit te combineren met een goede stem kunnen mensen met deze klachten direct bij ons in de praktijk terecht.

Het is ook mooi om vooral kinderen zich te helpen ontwikkelen en ervoor te zorgen dat zij het makkelijker krijgen doordat ze, misschien mede door jou hulp, beter kunnen communiceren, of weer normaal kunnen eten.

Voor mij is werken met mensen bijzonder en ik ben nog steeds blij dat ik voor dit vak gekozen heb.

Heleen Hofland

Heleen Hofland Logopedist

Ik ben Heleen Hofland en in 1997 afgestudeerd als logopedist aan de hogeschool in Utrecht.  Na mijn studie kon ik vrij snel aan het werk in de praktijk in Colmschate. Daarnaast heb ik ook een praktijk gehad in Bathmen en heb in de schoollogopedie in Elst gewerkt. Uiteindelijk heb ik me helemaal gericht op de praktijk in Colmschate waar ik als allround logopedist werk. Ik heb me gespecialiseerd in het werken met jonge niet of nauwelijks sprekende kinderen en kinderen met ASS kenmerken. Ik werk daarbij veel samen met Pactum, jeugd en opvoedhulp.

Daarnaast werk ik met kinderen met een Taalontwikkelingsstoornis en met een algehele ontwikkelingsproblemen/syndromen als bv. het syndroom van Down.

Het blijft voor mij steeds weer een uitdaging om met kinderen te werken en samen bepaalde doelen te behalen. Ik vind het interessant om samen met ouders en kinderen een manier te vinden om de communicatie te stimuleren en zo steeds beter deel te kunnen nemen aan de interactie met de omgeving. In de afgelopen jaren heb ik ontdekt dat daar mijn kracht ligt en dat ik op die manier veel voldoening uit mijn werk kan halen.

Om mezelf te blijven ontwikkelen en op de hoogte te blijven van de laatst ontwikkelingen ga ik regelmatig naar congressen, workshops en volg bij en nascholing. De afgelopen jaren heb ik o.a. de cursussen Hanen, Logopedie en Down, leespraat, PROMPT, SOD gedaan

Mocht u naar aanleiding van mijn verhaal vragen hebben over een eventuele logopedische behandeling dan kunt u altijd contact met mij opnemen zodat we samen kunnen bekijken of ik de juiste persoon ben voor de behandeling van uw kind.

Ik sta ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedicien zit in de kwaliteitskring Logopedisten Midden-IJssel. Daarnaast zit ik in het samenwerkingsverband LOGIS.

Jolijn Hendriks

Jolijn Hendriks Logopedist

Hallo, ik ben Jolijn Hendriks en sinds 2014 afgestudeerd als logopedist aan het Windesheim te Zwolle. Sinds eind 2020 ben ik werkzaam bij Logopediepraktijk Colmschate. Ik heb werkervaring opgedaan in de vrije vestiging en op een orthopedagogisch kindercentrum. De afwisseling en veelzijdigheid van het werken in een logopediepraktijk vind ik erg leuk! Ik zie voornamelijk kinderen met taal-en/of spraakproblemen en afwijkende mondgewoonten. Ik ben lid van de NVLF en sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Ik volg cursussen en neem deel aan kwaliteitskringen om mijn kennis en vaardigheden te verbreden en verdiepen.

Femke Rutte

Femke Rutte Logopedist

Hoi! Mijn naam is Femke Rutte. Tijdens mijn afstudeerstage heb ik stage mogen lopen binnen logopediepraktijk Colmschate. Lia, Miranda en Heleen hebben mij tijdens die periode intensief begeleid. Sinds maart 2022 ben ik werkzaam voor de praktijk. Ik werk voornamelijk met kinderen met spraak- en/of taalproblemen en afwijkende mondgewoonten. Tijdens mijn studie heb ik de minor Nederlandse gebarentaal gevolgd waardoor ik dit kan toepassen bij kinderen met taalproblemen. Ik hoop nog veel te leren aankomende tijd!